Psykologisk terror

Efter att mitt senaste besök hos en skönhetssalong slutade i att mina naglar i princip gick av på mitten så kände jag att det var på tiden att jag testade mig på att besöka en ny nagelsalong här i Borås för att se om de kunde rädda upp det som återstod av naglarna i fråga. Jag skulle ju ändå gå på bal! Då jag bor strax utanför Borås fick jag ta mig en titt vad som mer finns inne i staden, och efter att ha kollat runt med ett par väninnor fick jag rekommendationen att besöka Friends Beauty. Jag ringde omgående in till dem och förklarade vad det var jag behövde hjälp med. Jag lyckades boka in en tid samma eftermiddag, och jag var förväntansfull inför vad de hade för lösning på det hela.

När jag kom in till salongen blev jag imponerad av hur fint det var, och hon jag fick hjälp av blev smått förstörd när hon såg hur mina naglar hade vandaliserats. Hon började försiktigt med att se vad som gick att rädda, och började sedan fila på naglarna. När hon sedan var klar kunde man knappt tro att naglarna varit förstörda över huvud taget.

Hon hade lyckats att rädda det som gick att rädda, och samtidigt gjort naglarna så fina att de såg ut att vara helt nya, och gav extra dricks när jag väl betalade för mig. Jag hade tidigare planer på att polisanmäla min tidigare salong för misshandel, men nu var jag så glad av att ha hittat den bästa skönhetssalongen i Borås att jag helt enkelt släppte de tankarna.