Sök terapi i Hässleholm

Som ni vet skriver jag alltid väldigt öppenhjärtigt om psykiska problem i min blogg, eftersom det är det den handlar om. Det är nog det viktigaste jag lärt mig med att växa upp, att det inte är tabu eller fel att prata om sådant som inte är helt bra. Vårt samhälle genomsyras av en föreställning att alla andra mår bra, och varför mår man själv då så dåligt? Det är ju som sagt en illusion, och den vill jag hjälpa till att tvätta bort så gott jag kan, genom att skriva om psykologi av olika slag och dessutom former av terapi. Dagens tips kommer därför att handla om ett företag som erbjuder terapi i Hässleholm, Studio Ljungkulla. 

Studio Ljungkulla består Petra Lindblom och några samarbetspartners. 
De erbjuder individuell samtalsterapi, parterapi och arbetar även med grupper tex på arbetsplatser eller på kurser. Deras specialitet är djupare existentiella kriser, depression, utmattningsdepression och specialkompetensen är kreativitet och uttryck. De har fördjupat mig i ämnet livshotande sjukdomar och hur det kreativa uttrycket kan vara en resurs vid bearbetning och helande.   

Detta företag kan jag rekommendera varmt till alla som upplever svårigheter med ovanstående, och som känner att det är dags att ta steget mot ett friskare och gladare liv. Det är aldrig för sent!