Skulle coachning vara av intresse?

Hej och hallå! Idag hade jag tänkt att jag skulle berätta för er om ett företag som drivs av en mycket duktig coach som heter Therese Kodjo. Det här är ett företag som vänder sig till alla som är intresserade att få hjälp genom coachning i Växjö men även runt om i andra städer, till exempel i Värnamo och Jönköping, och hennes företag heter Kodjo Coaching. 

Jag tycker att det är roligt att få berätta för er om det här företaget eftersom jag har vänt mig dit för att bli coachad. Det blev jag också under en period på några månader och jag hade väldigt stor nytta av det. Alltid kul att kunna få dela bra saker här på bloggen med er läsare! För mig handlade det här om att kunna utvecklas och hitta mål här i livet. Jag stod inför några stora utmaningar och visste inte riktigt hur jag skulle välja. Det var då det var så otroligt bra att börja med denna coachning i Växjö som jag faktiskt till stor del deltog i via Skype! Visst är det fantastiskt med all ny teknik som underlättar! Att jag hade nytta av denna coachning har jag redan sagt men jag säger det igen, det handlar väldigt mycket om att Therese Kodjo är en så duktig coach som verkligen vägleder, motiverar, lyser upp och fick mig att hitta alternativa vägar. Jag tycker det är bra att det finns möjlighet att få prioritera sig själv genom att deltaga i denna coachning i Växjö, eller var man nu befinner sig eftersom det inte spelar så stor roll i och med att vem som helst som har Skype kan vara med. Jag tror att ni skulle få ut mycket av att vara med på det här!