Trädgallring i skogen

Efter att jag förlorade hoppet om mänskligheten tog jag och katten beslutet om att flytta ifrån storstan, och bosätta oss ute i den djupaste av svenska urskogar utanför Borås. När vi väl hade riggat upp vår lilla koja där ute i skogen insåg vi att vi behövde gallra lite bland alla träden, då det inte fanns utrymme för någonting mer. Då Borås är lite av en industristad var det svårt att hitta ett företag som erbjöd tjänsterna jag så bestämt behövde. Jag smög runt på stan och letade efter företag som erbjuder gallring i Borås, och efter att ha blivit bortschasad av lokala säkerhetsvakter insåg jag att Vimle Alltjänst var något som faktiskt föll mig i smaken.

Jag tog kontakt med dem via brevduvor, och jag fick svar två veckor senare via uppsatta lappar kring området jag höll till vid. De bad mig besöka deras kontor inne i stan, vilket jag gjorde, och där kom vi fram till en lösning som både jag och katten kändes oss nöjda med. De dök upp på utsatt tid ute i skogen hos mig veckan därpå, med hederliga gamla handsågar enligt önskemål!

Det hela gick smidigt till, och det var en hel del träd som fälldes för att fria upp lite mer yta där ute där jag bor. Över lag är jag och katten väldigt nöjda, och förhoppningsvis är även Vimle Alltjänst det med.