Healing som botar negativa tankar

Healing är någonting som fungerar fördelaktigen för både fysiska och psykiska besvär. Jag vet att de flesta går på behandlingarna för att bli av med smärta eller spänningar i kroppen, för att det påverkar energierna. Men jag gick för att jag kände mig väldigt stressad och nedstämd och ville få hjälp. Ändå ville jag inte gå till någon och prata, för ville inte berätta sanningen för någon. För att det känns som att om jag någonsin låter orden lämna läpparna så är det kört och de går aldrig att få tillbaka, oavsett vem som får höra dem. Då är det plötsligt på allvar och sanning. Så jag valde healing istället. För att healing är som en vanlig behandling och likadan oavsett vad man ska behandla.

Gick till Hälsohuset i Alnarp flera gånger och jag tycker faktiskt att det hjälpte. Det har inte fått bort alla negativa tankarna, vilket jag inte tror någonting kan få. För jag har alltid varit en sån person som tänker alldeles för mycket och skapar problem som egentligen inte finns där. Men nu får jag nog gå över till att bara gå på healingen hos Hälsohuset i Alnarp som får mig att må bättre.

Det är konstigt hur behandlingar i healing som egentligen bara ska behandla energierna kan påverka ens sinne så pass mycket. Men antar att det är för att de byter de negativa energierna till positiva och att det gör så att man mår bättre. Så egentligen borde de säga att healing är ett alternativ till psykoterapi, ett alternativ för de som liksom jag inte vågar berätta om problemen som de har för någon annan men ändå vill få hjälp.