Bättre hy – bättre självförtroende

Att ha dålig hy påverkar självförtroendet väldigt mycket. Det är inte bara en påverkan på utseendet utan det mesta är psykologiskt där man inte alls känner sig trygg eller snygg i sig själv. Dock kan det vara svårt att få bukt på finnarna och oren hy och i vissa fall kan det bara bli värre av att man börjar använda produkter som specifikt ska behandla området.

Jag har haft problem med min hy under många år, till och med gått i terapi för det eftersom jag mådde så dåligt att jag knappt ville gå utanför dörren. Så gick jag ändå på min första ansiktsbehandling, en riktig professionell ansiktsbehandling och inte någon sån som man bara gör själv hemma. Gick till Maryam Beauty Guide som jag fick tips om från flera runt omkring mig. Hade även läst mycket bra om dem på nätet och att deras ansiktsbehandlingar verkligen hjälpt andra som också haft stora problem med sin hy och som fått en massa finnar och orenheter som vägrat försvinna vilket påverkat deras psykiska hälsa.

Jag gick i alla fall på min ansiktsbehandling på Maryam Beauty Guide och wow vilken skillnad. Första gången jag gick dit så såg jag inte så stor skillnad men när jag hade varit där andra gången så var min hud så mycket lenare och finare. Hade inte alls lika många finnar som dök upp och de ärr som jag hade kvar hade även de börjat att blekna. Trodde aldrig att det skulle kunna göra sådan skillnad på hyn och mitt självförtroende bara genom en enkel ansiktsbehandling på Maryam Beauty Guide. Om jag hade vetat det så hade jag sett till att göra behandlingarna för länge sedan.