Städning och rengöring som terapi

När jag var yngre så tyckte jag att städning var en form av terapi. Tyckte om att hålla det rent och fint runt omkring mig, behövde ordning för att kunna må bra, och hade ingenting emot att ha hand om städningen på egen hand. Jag är fortfarande idag väldigt mån om att ha ordning runt omkring mig, det är då jag mår som bäst, och jag blir lätt stressad om det ligger saker överallt och är stökigt. Nu för tiden har jag dock alldeles för mycket annat att göra för att jag ska ha tiden som krävs för att ha mitt hem i den höga rena standard som jag önskar. Därför är det inte längre jag själv som sköter städningen av hemmet utan det är faktiskt städare från Edyta Lindvall och deras städföretag i Kungsbacka som har hand om det.

Fick tipsen om att anlita en städfirma som Edyta Lindvall ganska tidigt efter att jag började på mitt nuvarande jobb där jag jobbar 50 timmars vecka för att det var många av de andra där som också valt att göra det. För att när man kommer hem sent på kvällen så känner man inte riktigt för att behöva sätta igång och städa och på helgerna har man inte heller riktigt tid för då behöver man antingen bara ta det lugnt och vila upp sig eller umgås med familj och vänner. Så städningen är inte längre någon prioritet från min sida utan är städföretagets ansvar. Men det är fortfarande lika viktigt att det är rent och snyggt hemma för att jag ska behålla det fräscht och dammfritt och slippa gå i riktigt terapi.