Botar stress genom massage

Imorgon är det torsdag, då är det dagen innan midsommar och det är en långhelg so väntar. Jag har haft så mycket att göra på jobbet så det har varit sjukt. Det har blivit långa timmar och sena kvällar då man kommit hem till barn som inte är jätteglada och det förstår jag, men då är det också mer stress hemma. Då ska det fixas mat, handlas, tränas, skjutsas. För att jag ska varva ner ordentligt imorgon så har jag bokat in en massage i Västerås på en klinik som heter Västerås Massage & Rehab. De har bred erfarenhet och långvarig branschnärvaro som gett dem stor kunskap för att kunna erbjuda väl utformade behandlingar för deras kunder. detta är verkligen inte första gången jag är där på en massage, jag har nog varit där ett tiotal gånger. Jag tycker att de är en av de bästa ställena i Västerås för att få en massage eller annan typ av behandling. De har lite olika typer av behandlingar och massage av olika slag. De anpassar massagen efter de önskemål som man har. Imorgon så ska jag beställa en timmes massage för att kunna slappna av ordentligt. När man bara tar 30 minuter så går tiden så extremt fort, då hinner jag inte bli tillräckligt avslappnad innan den är över. Men nu ska jag gå dit efter jag slutat jobbet klockan ett och avnjuta en timmes skön massage med avkopplande musik och känna hur hela kroppen slappnar av och ger ifrån sig massa energi och lyckohormoner som kommer förbättra mina förutsättningar för en underbar helg med min fina familj i Västerås.